ШАМПОАН ЗА ЧУВСТВИТЕЛНИ И СТРЕСИРАНИ КОСИ 300МЛ

Цена: 25,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ШАМПОАН ЗА РЕКОНСТРУИРАНЕ И ПОДСИЛВАНЕ НА ЧУВСТВИТЕЛНИ И СТРЕСИРАНИ КОСИ С МИКРОАКТИВНИ ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ, КЕРАТИН, ДИАМАНТ И UV ФИЛТЪР.

 

Кератинов шампоан за чувствителни и стресирани коси с диамантени кристали,кератин и микроактивни златни частици – обогатен с арганово олио шампоана подобрява състоянието на кутикула на косъма, укрепва косата и я прави да изглежда витална, устойчива на външни влияния, копринено мека и с невероятен блясък. Почиства щадящо косата, елиминира цъфтежа и противодейства на процеса на оксидиране, който възниква в следствие на термична обработка, външни влияния и механичен стрес.

Начин на употреба: Нанася се върху мокра коса, втрива се с   масажни движения и се отмива обилно с вода. Щадяща формула безсъдържание на SLS/SLES.

Характеристики
Доставка
Характеристики
Описание
ШАМПОАН ЗА РЕКОНСТРУИРАНЕ И ПОДСИЛВАНЕ НА ЧУВСТВИТЕЛНИ И СТРЕСИРАНИ КОСИ С МИКРОАКТИВНИ ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ, КЕРАТИН, ДИАМАНТ И UV ФИЛТЪР. Кератинов шампоан за чувствителни и стресирани коси с диамантени кристали,кератин и микроактивни златни частици – обогатен с арганово олио шампоана подобрява състоянието на кутикула на косъма, укрепва косата и я прави да изглежда витална, устойчива на външни влияния, копринено мека и с невероятен блясък. Почиства щадящо косата, елиминира цъфтежа и противодейства на процеса на оксидиране, който възниква в следствие на термична обработка, външни влияния и механичен стрес. Начин на употреба: Нанася се върху мокра коса, втрива се с   масажни движения и се отмива обилно с вода. Щадяща формула безсъдържание на SLS/SLES.
Доставка

Колко ще платя за услугата за доставка?

 

Доставката ДО ОФИС НА ЕКОНТ около 5 лв!

Доставка до посочен от вас адрес цената е 5-10 лв.

Доставка над 50 лв. е БЕЗПЛАТНА

Връщането на артикул е за сметка на получателя.

 

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

 

Партньор за доставка: Еконт Експрес.

Може да бъде изпратена на избран от Вас адрес (домашен, служебен и др. и никога до пощенска кутия)

 Стандартна доставка между 2 и 3 работни дни и за изработка на изчерпан продукт  между 3 и 5 работни дни.