Hair Toxx

Иновация в света на фризьорството, нещо ново, голямо, магнетично.
Цялостно изсветляване, без безпощадни цъфтежи!
Невероятен, ярък цвят, без суха и увредена коса!
Трайно изправяне, което гарантира невероятна визия, без никакви странични ефекти!
Вече ДААА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hair Toxx Криотерапията за коса, технология, която замразява увредената, слаба коса.

При изключително ниски температури. Тя действа на косъма отвътре навън като заздравява накъсаните влакна. Замръзява хиалурона и подхранващите вещества в кортекса и по този начин предпазва косата от всички естествени и химични външни фактори.
Можете да я намерите вече и на българския пазар, но само в едни от най-добрите салони в София или в страната.
Доверете ни се, гарантираме високо качество и отлични резултати 

 

 

 

 

Външният слой на косъма се нарича кутикул. Покрит е с фин филм естествена мазнина, наречена себум. Себума и кутикула защитават двата вътрешни слоя на косъма - кортекса и медулата, тъй като те са много важни за формата и цвета на косата.
Коста ежедневно бива увреждана от външни фактори като слънце и сол, които ускоряват естествения процес на остаряване, като правят косата безжизнена и накъсана. Освен естествените вредни фактори, много жени се подлагат на процедури като боядисване, изсветляване или изправяне. По този начин се намаляват нивата на кератин и се изчерпват активните вещества, подхранващи косъма. Той губи блясък и обем.

 

 

 

 

 

Hair Toxx - един комплект 3 услуги

 


1. Иновативна технология, която замразява увредената, слаба коса. При изключително ниски температури, тя действа на косъма отвътре навън като заздравява накъсаните влакна. Технологията замръзява хиалурона и подхранващите вещества в кортекса и по този начин се удължава действието на терапията.


2. Пластична манипулация - магическа процедура, от която се нуждае всяка увредена коса. Формулата и с акай бери от Амазонка и липофилен комплекс, възстановява уврежданята, причинена от естествените и химични вредни влияния. Антиоксидантните и свойства подсигуряват дълбока хидратация и реконструиране.


3. Плекс защита, осигурете си отличен резултат след всички химични процрдури. Възстановяващия серум дава на професионалисти свобода за работа без притеснения по време на изсветлване, обезцветяване и боядисване.
Като заключение иновативната ледена терапия е най-добрият начин да загладим увредената коса. Hair Toxx работи толкова добре, защото не само предпазва косата, но и възстановява накъсаните кутикулни нишки, особенно онези, увредените от химически процедури като изсветляване. Терапията ускорява трансфера на подхранващите вещества и увеличава пропускливостта на косъма.

 


Терапията представлява :

 


1. Нежно почистване - с дълбоко почистващ шампоан.
2. Защитна маска - която възстановява и реконструира
3. Възстановяващ серум - подхранване и защита
4. Вледенете увредената коса, ледената процедура подсилва терапията Hair Toxx.

 

 

Изтегли каталог PDF